Detailed Notes on سرگرمی
Detailed Notes on سرگرمی
Blog Article
۲.۱۶ کاروانسرای خانات؛ بنایی با در چوبی و کاشیهایی چشمنواز
زمانی که سیمین دانشور برای ادامه تحصیل راهی آمریکا میشود، همسرش جلال آل احمد خشتخشت خانهشان را با عشق و صبر میسازد. در قسمت زیر حس سیمین به تلاش همسرش را میخوانید:
بنظرم بهتره تفریحاتی رو انتخاب کرد که در کنار لذت بردنش بشه یه بحره ای ازش برد حالا چه مادی چه معنوی…
ساعات بازدید: نیمه اول سال از ۹ صبح تا ۷ عصر و نیمه دوم سال از ۸ صبح تا ۵ عصر
موزه بانک ملی در سال ۱۳۰۷ هجری شمسی در تهران تاسیس شد و کار معماری آن را یک معمار آلمانی به نام هانریش انجام داد. این موزه که به عنوان اثر ملی ایران به ثبت رسیده، انواع هدایای بانکی، دستگاه چاپ اسکناس، تمبر، سکه و اسکناس در زمان گذشته را به شما نشان میدهد.
۵) ورزش و بدنسازی با کمک مربیها یا از طریق ویدیوهای آموزشی
تا لحظاتی دیگر به صفحه مورد نظر منتقل خواهید شد... چرا من این صفحه رو میبینم؟ کاربر عزیز، این صفحه برای جلوگیری از دسترسی رباتهای ناامن به محتوای وبسایت طراحی شده است. در صورت مشاهده این صفحه احتمالا سیستم ما رفتار مشکوکی را مشاهده کرده است. چه کاری برای عدم مشاهده این صفحه میتوانم انجام دهم؟ برای اطمینان از عدم مشاهده برنامه تفریحی جالب این صفحه در آینده، مطمئن شوید که اینترنت شما توسط رباتهای ناامن و یا بدافزارها استفاده نمیشود.
چشمه علی شهر ری یکی از جاهای دیدنی تهران با قدمتی ۸۰۰ ساله است که تپههای آن جزء اولین اقامتگاههای مردم کوچنشین بوده است. آب چشمه علی به حوضچههایی میریزد که کودکان و نوجوانان میتوانند در این حوضچهها آبتنی کنند.
ساعت کاری: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ۹ صبح تا ۷ عصر و روزهای پنجشنبه و جمعه از ۹ صبح تا ۳ ظهر
↑ ماهنامهٔ سینمایی فیلم، سال بیست و سوم، شمارهٔ ۳۳۷، صفحهٔ ۲۶، مهر ۸۴ ↑ «دربارهٔ سریال قائممقام فراهانی».
آدرس: تهران، میدان قدس، خیابان دربند، خیابان ظهیرالدوله
روستاهای اطراف تهران؛ مکانهایی برای تماشای طبیعت بکر
این فعالیت میتواند یک ایده یا یک کار باشد، اما به احتمال زیاد یکی از فعالیتها یا رویدادهایی است که طی هزاران سال بهطور خاص با هدف جلب توجه مخاطبان گسترش یافتهاست.
عمارت عینالدوله از جاهای دیدنی تهران در دوره پهلوی اول و زمان حال است که چرچیل، استالین و روزولت روی ایوان آن عکس یادگاری گرفتند. این عمارت در گذشته محل ییلاق «عینالدوله» وزیر دوره قاجار بوده و نامش در لیست آثار ملی ایران دیده میشود.